Favoritele mele

  • Sims 3,My Little Pony,muzica

Etichete

12.08.2012

Minecraft

Buna! Sunt eu,Iulia!
Cu siguranta ati dat macar peste un Videoclip cu Minecraft. Ati auzit in lung si-n lat ca e cel mai tare joc din lume. Si cu siguranta te-ai intrebat ce-i asa de tare la un joc cu cateva cuburi,niste pixeli...si o grafica de "cacao". Ei bine, acorda-i macar o sansa,amice! Eu i-am acordat o sansa,si... Surpriza! Am fost uimita cum un joc cu gafica de "cacao" ar putea sa fie asa de frumos.

Astazi m-am hotorat sa vorbim despre Minecraft,un joc foarte popular care a facut inconjurul lumii. Evident,m-am hotarat sa va mai arat astazi,si diferentele dintre The Sims 3 si Minecraft!

Haideti sa incepem sa vorbim despre Minecraft:

Minatul este unul dintre principalele obiective in Minecraft (de accea se numeste Minecraft, Mine si Crafting). Ca sa puteti trai pe insula pustie trebuie sa minati cat e ziua de lunga (si sa stati in casa noaptea). In pamant puteti gasi Ore,Diamond(Diamant),Gold(Aur),Silver(Argint) si asa mai departe! Esential ar fii sa gasiti Wood(Lemn) ca sa-l Craftiti (Sa-l transformati) in Tarnacoape(sa Minati),Case(sa stati noaptea),rame(pentru decoratiuni) si asa mai departe!
 Exista o gramada de tipuri e a Crafti obiectele. De exemplu,puteti face un Chest(o lada) ca sa va tineti uneltele,armura,mancarea,etc. Pentru lista completa de Crafting in Minecraft apasati >Aici< .

 In Minecraft aveti propriul vostru personaj,Steve.


Cu el jucati in joc. Cu siguranta dupa un timp o sa va plictisiti de "Mr. Steve",si o sa vreti sa va schimbati Skinul (Avatarul/Corpul). Minecraft nu se opreste la doar 1 Skin! Sunt sute de Skinuri din care sa alegeti!
 De ex. : 

By: Coolpickles0
By: prplemonkeylovr
By: jakerabies
By: aminim00se

Si unele facute de mine:


Puteti sa Downloadati Skinurile pentru jocul vostru. Dar ATENTIE! Trebuie sa aveti Minecraft cumparat ca sa va puteti schimba Skinul. Va puteti cumpara de pe site-ul oficial Minecraft:

Minecraft devine si mai realist atunci cand vine vorba de Day & Night /Zi & Noapte . Dar doar atunci cand ti-ai cumparat Mineraft-ul este Day & Night . Day & Night este un ciclu de 20 Minute .
 Cand vine vorba despre Day & Night aici este un lucru mai diferit...

Day:

Ziua dureaza 10 minute. Atunci animalele blande ies si manana... ce-or manca ele!
Ziua poti sa Minezi,Craftezi sau sa-ti construiesti casa. Daca nu iti vei construi casa la timp, atunci noaptea te vor astepta pericole...

Night:

Noaptea dureaza 7 minute. Atunci ies monstrii periculosi,ca si: Skeletons (Scheleti), Spiders (Paianjeni uriasi), Jockey Spiders (Calareti de Paianjeni uriasi),si... Creeperi!
 Trebuie sa te aperi de ei cu Armura si Armele pe care le-ai facut ziua,sau... Doar sa stai in casa!
Creeper

Se pare ca am terminat de vorbit despre Day & Night /Zi & Noapte . Hai sa trecem la... Creeperi!

Creeperi:

Creeperi sunt niste fiinte cu 3-4 picioare care explodeaza in 3 secunde dupa ce il intalnesti/vezi . Cu siguranta Creeperi iti fac o GRAMADA de probleme. Uitati anatomia unui Creeper:

Scuze,dar este in engleza poza!

Se intampla ca Monstrii sa va atace daca nu stati in casa voastra.

Uitati inca o poza cu un Creeper:

= Eu vreau doar sssa fiu iubit

Nu-i asa ca e dragut?
Oricum,sa ne-ntoarcem la subiect.

Am terminat cu Creeperi... Urmeaza Griefing!

Griefing:

Griefingul(A distruge casele altora) este un mod popular pe care multi dintre voi il folositi ca sa-i enervati pe ceilalti. Este folosit in Multiplayer (Unde joaca mai multe persoane). Daca te prind Moderatori... O patesti. Daca nu te prind... N-o patesti. 
 Cei mai multi dintre Grieferi isi fac o strategie inainte de a "ataca" locul. 
 Ca sa-i prinzi,NU pune o capcana in fata usii,pune-o in casa,la intrare! Cei mai multi dintre Grieferi cred ca ,capcana este in fata usii,deci,o sa-i surprindeti punand capcana in interiorul casei! Dar, se poate ca Grieferi sa citeasca acest articol chiar acum . Aveti grija,deoarece multi s-au confruntat cu problema Grieferilor! Si tineti minte: Grieferi sunt foarte smecheri. 

Acum... vom trece la diferentele dintre The Sims 3 si Minecraft!

The Sims 3:
Logo



Minecraft:
Logo



The Sims 3:
Gen

Simulator

Minecraft:
Gen

Sandbox,Aventura,Actiune


The Sims 3:
Varsta

+12

Minecraft:
Varsta

Toti


The Sims 3:
Strategie:

Creste-ti familia

Minecraft
Strategie:

...


Sincer,amandoua mi se par niste jocuri la fel de bune. Comentati voi si spuneti-mi care vi se pare mai bun! Pa pa!








Niciun comentariu: