Favoritele mele

  • Sims 3,My Little Pony,muzica

Etichete

26.04.2011

Horoscop

Uitati un horoscop:

Berbec:Esti energic si hotarat sa te afirmi. Te concentrezi pe proiectele de la serviciu si te straduiesti ca totul sa iti iasa cat mai bine.



Nu ar strica putina relaxare. Fa o plimbare cu prietenii sau bucura-te de o seara de dans.

In jurul datei de 8 ar trebui sa reflectezi putin la situatia ta financiara si sa stabilesti ce cheltuieli trebuie sa faci luna asta.

Pe 9 aprilie s-ar putea sa te simti cam singur. Spre sfarsitul lunii vei simti o presiune din partea superiorilor de a te achita de obligatii.


Taur:Aspiratiile dumenavoastra profesionale incep sa se indeplineasca mai ales daca sunteti la inceput de drum cu un proiect important.



Calatoriile, de orice fel ar fi ele, va pandesc la tot pasul.

Si nici nu va trebui sa scoateti multi bani din buzunarul dumneavostra pentru asta.

Daca sunteti atent la ceea ce au sa va ofere cei din jur veti vedea ca vi se vor deschide noi posibilitati de asociere pe termen lung. In dragoste sunt incurajate relatiile de lunga durata.


Gemeni:Comunicarea este atuul tau luna aceasta. Reusesti sa te faci inteles mai ales in familie, căci sentimentul de indecizie pe care l-ai avut luna trecuta s-a spulberat.



Asteapta-te la nenumarate zile pline de romantism, pentru că Venus, planeta dragostei si a prieteniei, este in semnul tau.

Dorinte ascunse te vor face sa risti din dragoste. Daca esti singur, este timpul sa cunosti persoane noi si sa-ti pui in valoare calitatile.


Rac:In aceasta luna, cariera si viata amoroasa sunt principalele preocupari. Vei avea si foarte mult timp pentru a socializa, a petrece timpul cu cei dragi, a face sport sau a explora frumusetile vietii. Se va ivi si oportunitatea unui castig substantial si binevenit.



Perioada de dupa jumatatea lunii este una ideala pentru calatorii in strainatate, in interes personal, in timpul carora ai posibilitatea de a cunoaste multi oameni diferiti.


Leu:Pastreaza o atitudine pozitiva si concentreaza-te pe propriile probleme. In jurul datei de 26 ai putea fi tentat sa ai o discutie cu seful tau si sa-ti recunosti niste greseli. Mai bine evita sa te pui intr-o lumina proasta. Fiecare intampina, din cand in cand, greutati la locul de munca.




Sfarsitul lunii aduce o nota de romantism in familie. Partenerul de viata devine mai receptiv la sentimentele tale, veti petrece foarte mult timp impreuna si veti organiza o petrecere, o vanzare sau un eveniment de pe urma caruia veti obtine o suma de bani.


Fecioara:Paradoxul acestei luni îl reprezinta starea de inhibare a principalei arme a acestui nativ, comunicarea. Chiar daca au o anumita „aura si stralucire”, luna devine dezagreabila, mai ales în ultima parte a sa, cand comportamentul dual si nesinceritatea în iubire sunt prompt sesizate si sanctionate de partener.

Cei mai multi sunt instiintati pe neasteptate ca trebuie sa faca niste calatorii de scurta durata in strainatate sau provincie.



Sunteti platit pentru munca pe care ati facut-o cu o placere maxima.


Balanta:E bine sa exploatati la maximum sansele care apar din diverse parti si care sunt de nenumarate feluri, dar toate converg catre o mai buna stabilitate financiara.

Sunteti atat de plin de energie, incat aproape nu lasati pe nimeni sa finalizeze ceva fara sa-l ajutati macar cu un sfat. Sunteti sensibil la simple observatii, iar de critici nici nu poate fi vorba.




Scorpion:Partenerul va reactiona foarte urat la intarzierile repetate sau la amanarile intalnirilor. Daca nu investesti mai mult in relatie, aceasta se va termina aproape de la sine. Mare grija la sumele de bani investite!



Este momentul ideal sa va reinnoiti o alianta de afaceri mai veche sau sa gasiti un nou partener care sa va sprijine.


Sagetator:Luna aceasta comunicati foarte mult cu partenerul/a de viata. Desi mai exista situatii in care va contraziceti, reusiti sa gasiti metoda ideala pentru a face din cearta un motiv de impacare.



Viata profesionala este destul de incarcata. Ai parte de colegi barfitori, de probleme tehnice si de intalniri de afaceri nu foarte reusite. Nu este timpul potrivit pentru negocieri de salariu sau pentru alegerea unui nou echipament pentru birou.


Capricorn:In viata de cuplu esti binecuvantat cu dragoste si liniste, chiar daca uneori partenerul este cel care isca anumite discutii sau certuri grave. Vei reusi sa faci fata si sa calmezi situatia de fiecare data. Vei trai clipe pline de romantism si pasiune. Detii o energie benefica pentru negocieri, mai ales pentru reconcilieri.



Este o perioada favorabila muncii gospodaresti, de pe langa casa: reparatii, redecorari, curatenie generala, dar si pentru activitati sportive si petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi.


Varsator:Esti mai cald, mai protector iar ceilalti vor remarca aceasta schimbare.



Responsabilitatile se inmultesc, iar relatia ta afectiva se stabilizeaza.

Esti creativ, exuberant si mai indraznet ca oricand.

Esti expansiv si reusesti sa treci peste orice obstacol. Suna minunat nu? Dar asta ar putea sa-ti consume toate resursele de energie si chiar de bani.

Pe 13 aprilie cunosti mai bine o persoana din anturajul tau careia pana acum nu i-ai dat importanta. In a doua jumatate a lunii, esti mai stresat si supus mai multor schimbari. Nu incerca sa le rezisti. Fac parte din evolutia ta umana.


Pesti:Beneficiezi de liniste si armonie in viata privata. Esti predispus la meditatie, la romantism, la iertare.



De asemenea, vrei sa-ti redecorezi casa, sa o tranformi intr-o oaza de liniste, sa fugi de agitatie si birocratie. Planifici scurte escapade in locuri linistite si-ti acorzi timp pentru relaxare.

De pe 3 pana pe 11 aprilie, observi ca unele schimbari pe care le-ai facut in sectorul casei, sau unele proiecte incepute nu-ti mai sunt pe plac! Ai nevoie de o pauza... de la relaxare. Vrei sa fii din nou activ si eficient.

Niciun comentariu: